Oba díly slovníku využijí nejen odborníci pracující v oboru gastronomie, ale je určen také pro amatéry.
299,00 Kč
včetně DPH
Skladem > 5 ks Odesíláme ve čtvrtek
Velký gastronomický slovník je určen všem, kteří chtějí v tomto rozsáhlém oboru získat podrobné informace.
299,00 Kč
včetně DPH
Skladem > 5 ks Odesíláme ve čtvrtek
Publikace je určena jak studentům všeobecně vzdělávacích a hlavně odborných škol, tak i veřejnosti.
139,00 Kč
včetně DPH
Skladem > 5 ks Odesíláme ve čtvrtek
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy.
190,00 Kč
včetně DPH
Skladem > 5 ks Odesíláme ve čtvrtek
Gastronomický slovník v kostce obsahuje pojmy v jazyce českém, anglickém, francouzském, italském a německém včetně transkripce.
99,00 Kč
včetně DPH
Skladem > 5 ks Odesíláme ve čtvrtek
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy.
200,00 Kč
včetně DPH
Skladem 5 ks Odesíláme ve čtvrtek
Moderní kuchyně je složitý a dobře fungující organismus, ke kterému je třeba moderní technologické vybavení, splnění hygienických a zákonných požadavků.
192,40 Kč
včetně DPH
Skladem > 5 ks Odesíláme ve čtvrtek
Tato kniha není jen klasickou učebnicí technologie přípravy pokrmů, ale je průřezem celého oboru a přináší veškeré základní poznatky.
133,60 Kč
včetně DPH
Skladem > 5 ks Odesíláme ve čtvrtek
Dříve učila citu pro takt, slušnost a vhodnost chování od útlého dětství rodina a tuto její výuku pak přebírala škola.
119,00 Kč
včetně DPH
Skladem > 5 ks Odesíláme ve čtvrtek
První díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby …
190,00 Kč
včetně DPH
Skladem 3 ks Odesíláme ve čtvrtek
Kniha navazuje na publikaci Příprava pokrmů I. a nabízí možnosti, jak v kuchyni využít méně obvyklé potraviny, jakými jsou například povzbudivé potraviny, exotické rostliny a další.
355,00 Kč
včetně DPH
Skladem 5 ks Odesíláme ve čtvrtek
Překlad 7. německého vydání je určen především studujícím SOU a hotelových škol a mladým pracovníkům v restauračních provozech.
1 033,60 Kč
včetně DPH
Skladem 2 ks Odesíláme ve čtvrtek
Čtvrtá knížka Gastromapy je žloutkově žlutá! Lukáš Hejlík přináší 400 tipů ze všech regionů Česka.
419,20 Kč
včetně DPH
Skladem > 5 ks Odesíláme v pondělí 13.5.